Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 23 augusti 2014

Äppel


Så kom äntligen alla saker på plats i uterummet igen.


Nu fick jag också lite extra piff och höstkänsla med lite äpplen.


Mitt i allt mitt kånkande på grejer kom gubben ut med en vitvinsflaska och två glas och vi pausade en stund och bara kände in fredagskvällens lugn.


Det började skymma och småningom svepte dimman in.


Dags att tända ljusen och som jag längtat efter detta.


Här finner jag ro för både kropp och knopp. Behöver inget göra utan kan bara sitta och titta ut och lyssna till tystnaden.


Varmt och ombonat.


Och i dag vaknade jag pigg och utvilad.
Har bakat bröd och mockarutor och bara för den skull är eftermiddagskaffet extra efterlängtat.
Till risgrynen var färskt bröd pricken över i:et. En lite flicka frågade efter sina långskaftade sockor som jag lovat henne häromkvällen och ve och fasa, jag har bara stickat ett skaft hittills så det tror jag att jag ska ta tag i än i dag. Själv går jag här inne med shorts och långskaftade sockor och känner mej väldigt trendig. Men nog är det skönt att få börja leta fram lite stickat igen.

Jag kommer att vara permitterad minst två veckor i höst, det kan jag ju nämna nu när det också fanns på dagens tidning. Som på alla andra ställen så finns det inte nu tillräckligt med arbete och mina arbetsuppgifter kommer att ta slut så småningom och flyttas till England.
Men jag är inte den som gråter. Inte så länge det inte talas om mer än två veckor utan då väljer jag att se det som ett höstlov. Det kan också sitta fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar