Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 22 augusti 2014

Min plats på jorden


Dramatiska vyer utanför ett flugskitet fönster i uterummet.
Gott folk det är veckans bästa dag, fredag. En helg som ännu inte börjat ligger framför och jag har så längtat. Längtat till mitt hem och min plats på jorden. Tänk att just jag fick sätta ner mina bopålar här i idylliska Dzässa men min familj. Här där jag cyklade som liten skolflicka och kände mej väldigt långt hemifrån, visste inte ens var jag befann mej.
Allra bäst trivs jag att få rota omkring här hemma och göra mest ingenting. Skulle alla trivas så oerhört bra bland flugskit, damm och hundhår som jag gör hade alla resebyråer gått i konkurs. De få gånger jag vistats ute i världen har det bara varit för några korta dagar och ingenting har varit så bra som att komma hem igen. Sen vi flyttade hit för mer än 14 år sen har jag inte varit hemifrån en hel vecka ännu, det säger nåt det.


Projektet städa uterummet är nu fullbordat och det känns riktigt fint.
Ska nu efter inlägget placera tillbaka alla sakerna och bädda dagbädden. Hänga upp lite lyktor och höstpynta en del. Senare i kväll ska jag tända ljusen och sitta där en stund.


Eftersom duktiga storebror städad i dag behöver jag inte ha ork att utföra några stordåd här inne utan har fått lägga tiden där ute. Men i morgon ska det bli brödbakning här och det ser jag fram emot. Så roligt att vara igång med det på nytt nu när vädret blivit svalare och det faktiskt går att göra nånting här inne också.


Ha nu en riktigt fin kväll där ute i stugorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar