Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 28 augusti 2014

Förbereder hösten


Kika ner i min påse och se vad fint som finns där.
Hösten rusar på med stormsteg och det är hög tid att börja se om här inne. Allt verkar hända på en gång och det är som självaste julafton nu. Zeb har förstört våra hallmattor eller vi har tillåtit honom förstöra dem för att vara mer exakt. Det är ju så himla roligt att se på när vi gömt hans gris under mattan och han frenetiskt krafsar fram den igen. Jo jag vet, det är värre än med småbarn.
Så de har blivit alldeles noppriga och så har de i ärlighetens namn varit otroligt fula, men de tyckte jag inte då en gång i tiden när de införskaffades.
Så nu har jag beställt nya och de fanns att hämta i dag. Mycket enkla, mörkgråa och tassvänliga.
Så var vi och veckohandla och svängde in till min favoritbutik i lilla Jeppis, nämligen Blossom. Där fanns lamporna jag suktat efter allt sedan jag såg en bild på dem första gången. I det ögonblicket var jag glad att vi har betalat dubbla olycksfallsförsäkringar ett par av oss en tid och pengar kom tillbaks. Det är då man ska passa på att ha lite roligt med dem före nästa räkning kommer.
Så nu ska hallen uppiffas med nya taklampor och mattor så fort vi hinner till det. Blir säkert till helgen och då kommer bättre helhetsbilder.
Just nu är jag sjukt nöjd över det nya i inredningsväg och hoppas jag är det ännu sen allt finns på plats.


Nämnde jag att det finns golvlampor i samma modell också? Vi har ett hörn i hallen som står tomt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar