Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 augusti 2014

Jag har en ide´ (igen)


Jag har en koja i vår trädgård.
Det är inte många som varit in i den och knappt jag själv heller. Men öppningen till den är så självklar och skuggan så välsignande skön där under de hängande kvistarna.


Nästsista programmet av Sommar med Ernst gick i går kväll och det var det absolut bästa hittills. Så bra att jag sett det en andra gång i dag. Där gjorde han ett hemligt krypin i trädgården och det var ju ungefär så som jag tänkt mej hos oss också fast jag liksom strandat som en fet val i tanken på hur jag skulle köra vidare i mina funderingar.


Men som så många gånger förr så finns det plötsligt framför en och allt tycks så självklart och enkelt.
Den här gången tack vare Ernst och hans dunder ideer. Dessutom var jag helt fascinerad av tapeterna som han fick upptryckta, det blev supersöta.


Alltså här mellan dessa trädstammar skulle det vara nån form av insynsskydd, troligtvis ett staket...


... och här ett till staket.


Och så med en bänk, några kuddar och lyktor så skulle man få till den bästa av härligt skuggiga platser en het sommardag. Sist men inte minst det hängande bordet som Ernst hade i sin gömma, ett sånt ska jag också ha om jag så ska fixa det själv.


Ja det där vore nåt det. Gäller bara att få familjen att inse hur fantastisk bra det skulle bli, med baaara en liten arbetsinsats.

Och nu har vi fredagskväll och det enda och verkligen enda positiva med att ha arbetat i hettan en hel vecka är just fredagskvällen. Lycklig som ett litet barn är jag.
Det har varit superjobbiga arbetsdagar och jag har smultit till en blöt fläck där vid mitt lödbord. Svetshandskarna luktar så förskräckligt att man kunde ta livet av små kattungar bara genom att ha dem att lukta in i handskarna.
Men skit i det nu för nu är det fredagsmyyyyys!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar