Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 augusti 2014

Söndag och en dröm


Ujuj det är spännande nätter hos oss.
Vaknade i morse med sjuka tänder och käkar som nästan gått i kors av hur jag bitit ihop i min spännande dröm under natten.
Drömde att två fullvuxna björnar dragit med sej Zeb till sitt bo och inte hur jag än försökte fick jag tag i hunden utan såg bara hans skräckslagna ögon. Sprang till gubben och han var i färd med att ladda geväret och fyrade av men missade naturligtvis. "Skuut på nyytt å fösök rååk dähä gango" gasta jag och han bara undrade om det är lagligt att skjuta björn i tätt bebyggt område (där vi i drömmen befann oss) ? "He i klart a fåår skuut tå di har hundn vår" ropa jag och gubben sköt och sköt och snart låg en nätt liten hög med björnar på vägen. Om vi nu fick Zeb därifrån vet jag inte för jag vaknade upp nånstans mitt i drömmen med spända käkar.
Men han fick i alla fall en ordentlig promenad med mej på förmiddagen och fick jaga katter och se på nyfikna får.


Har i dag skrotat runt i trädgården och sågat grenar, rivit ogräs och klippt ner. Har så färdigt med all växtlighet nu så jag orkar knappt se på det.


Bästa på hela dagen var när ungarna och jag gjorde kvällsmat. Jag stekte plättar, storebror plockade bär som vi kokade till sylt och lillebror vispade gammal grädde. Bästa maten den här veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar