Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 18 augusti 2014

Boar in mej


Men visst lever vi i sköna tider nu.
Efter att jag hade frusit två nätter i rad och fått ta till sängöverkastet som extra täcke var det i går dags att ta fram täckena igen. Hela sommaren har vi bara haft påslakan och det har också ibland varit alldeles för mycket men nånting ska man ju ha att "tålla" in sej i. Så skönt det var med ordentligt täcke och jag har sovit som en drottning i natt. (Kan också till viss del bero på muskelavslappningstabletten som jag blir helt kollrig av) Så nu längtar jag tills jag får ta natt igen.
Den ännu hemma från arbetet sonen konstaterade att han har frusit hela dagen och eldar som bäst och släpper in värme i huset. Det är klart att när det sjunker från just 30 till strax över 20 så visst kan det börja kännas kallt.
Gubben fick han också nåt slags skov och vred igång bastun. Det kan inte betyda mycket annat än att hösten är på väg. Själv har jag bakat bröd för allra första gången på flera månader och det kändes verkligt bra. Hittade ett recept på zucchinibröd i kyrkpressen och eftersom jag anser ha för mycket av den varan så rev jag ner en hel zucchini i degen. Saftigt och gott blev det vid provsmakningen och nu ska det bli en rejäl smörgås till kvällskaffet.
Känns som om vi håller på att boa in oss i huset igen efter en intensiv sommar då vi egentligen bara sovit här inne. Resten av tiden har gått till att hålla sej i skuggan och simma i ån.
Har beställt nya höstmattor till tamburen och dessutom spanat in nya taklampor en längre tid men få nu se hur det blir med den saken.
Åtminstone läggs mera tid och energi här inomhus just nu. Känns bra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar