Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 25 augusti 2014

Ny vecka


Så var vi igång igen med ny vecka.
Arbetsdagen gick väldigt fort i dag och skulle så önska att alla dagar gick så bra.
I morgon kväll ska jag ha några arbetskamrater på kaffe i uterummet. Snart sprider de på oss igen med skiftesarbete och permitteringar och det är så tråkigt när vi inte kan samlas allesammans under pauserna. Så nu tar jag tillfälle i akt och bjuder in till en kvinnokväll av bästa sort.
Har rört ihop lite sött och salt och som vanligt ser det ut som om jag slängt kakan i väggen för den blev aningen deformerad men så är de inte vana med annat än skorpor heller så det blir nog bra med det.
Måste ta en sväng via uterummet med dammsugaren (trodde nog aldrig att jag skulle börja dammsuga där men det är effektivast mot döda flugor).
Sen ska jag sitta redo och klar för det nya programmet Efter nio som börjar gå måndag och torsdag. Ska ge det en ärlig chans nu för att ha nånting att se efter att Ernst pausar i rutan. Ja den norska serien Hjem tittar jag också på men that´s it.
Tycker jag aldrig riktigt har tid att se på tv, dessutom anser jag att tid är en så dyrbar sak att jag helst inte sitter och glor på en massa onödigt när man kan vara lite kreativ själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar