Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 11 augusti 2014

De här måndagarna


För att vara helt ärlig så är måndagar lite jobbiga.
Först och främst sover jag alltid sämst natten till måndag på en hel vecka. Och till råga på allt vaknade jag med en dunkande huvudvärk nånstans bakom ögonen.
Alltså började jag dagen med 1,5 tablett Burana och det igen satte mej i en dåsighet jag hade svårt att bemästra hela förmiddagen. Först klockan 13 var det som om jag fått livet tillbaka och jag kunde koncentrera mej helhjärtat på min arbetsuppgift. Fy tusan vad vissa dagar är hopplösa.
Men sen var det så skönt att komma hem när jag har en kock i huset som är ledig ännu i två veckor. Klyftpotatis, marinerade grisfile´er och sallad och vad är bättre än att få sätta sej till bords och njuta av maten när man kommer hem trött och hungrig.
Mitt liv i uterummet är i stadiet "värsta Hitchcock filmen" Den kunde heta Byllflugornas invasion.
De har skitit ner hela rummet och jag orkar inte med eländet nu. Har klubbat massor och det är blod skit och döda kroppar överallt och ett riktigt slagfält.
Har slängt ut allt utom paprikorna och vinrankan och så småningom får jag skura från golv till tak. Borde spruta mot flugorna men inte särskilt trevligt när det finns ätbart i samma rum. Har försökt med flugremsor och nån gegga som står och jäser i en flaska och visst fångar de en del men det är som att pissa i havet, märks ingenstans.
Så för min del kunde det bli några minusgrader nu så allt elände skulle frysa ihjäl. Jag ska ju snart börja höstmysa på allvar i mitt uterum.
Håhhåjajja...hoppas morgondagen blir bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar