Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 9 augusti 2014

Sveittas ilag


I hur många år har jag sagt att vi ska ha en ny duschhörna.
I hur många år har jag sagt att det här är sista gången jag står på huvudet och putsar fanskapet med tandborste. SUPERMÅNGA!!!
Alla har haft nog av vårt duschskåp som inte gått att rengöra som det borde och det sista året har det varit mer än lovligt trasigt. Det har prövat nerverna varenda gång man behövt använda det och alla har avreagerat sej lite extra med dörrarna, det har jag hört.
I dag gjorde vi slag i saken och hämtade hem nya duschdörrar. De som kommit på att tillverka den modell vi haft tidigare borde straffas, det är min fulla övertygelse.
Ut med skräpet och in med det nya. I kväll har gubben och jag svettats i lag i duschrummet medan vi skruvat, satt silikon och gått varann på nerverna. Gubben har borrat och jag suttit på vessalocket och hejat på, det går ju som smort!
Och snart, riktigt snart blir det premiärduschning. Ingen är så glad som jag över det nya, så mycket mindre att putsa och hålla rent.


Vissa har varit klok nog att hålla sej undan. Smög iväg upp till fammo och faffas för att duscha där och bege sej ut i lördagskvällen.
Men vi gamla människor sitter hemma, nöjda och svettiga med vad vi åstadkommit.
En ny duschhörna, det är inte dåligt det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar