Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 17 augusti 2014

Bröllopstider hej hej


Vilket bröllop det blev i går!
Lägger inte upp bilder mer än så här av brudparet eftersom jag inte frågat om lov, men ni må tro det var ett vackert par.
Vigseln var den roligaste genom tiderna och jag har aldrig upplevt att gästerna skrattat så högljutt och hjärtligt nånsin i kyrkan. Brudgummens far vigde paret och han var förstås rätt så insatt i de lyckliga tus liv och leverne.
Har aldrig sett en brud smådansa vid altaret till den svängiga Oh happy day som framfördes live och gästerna som sjöng med och klappade i takt och som blev utgångsmarschen.


Som vanligt skulle det fällas tårar när min stiliga svärfar följde sin vackra dotter till den väntande brudgummen. Det är nåt som rör om hela mitt inre.
Festen var så lyckad med god mat och en tårtbuffe´ för alla sockergrisar som jag. Härliga programinslag av parets vänner och vi redan ingifta med syskon till bruden gjorde också ett tappert försök på scenen. Jag med en sprängande huvudvärk som jag hela dagen försökt bota med piller och kaffe, ja jag var rätt groggy måste jag säga och fick närmast blackout när jag fick mikrofon i handen och luntlapparna jag hade plitat ner såg jag inte mycket på. Har fått stora förändringar i min syn och borde åter igen uppsöka optikern. Men men man gör bort sej en gång, skrattar åt eländet och hoppas att det snabbt glöms bort.


Jag var förstås barnsligt förtjust i såpbubblorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar