Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 3 augusti 2014

Som ett farväl


Håhå värmen har nästan knockat en i dag.
Trodde jag skulle rinna bort bara av att jag cyklade till farmor med lite nyplockade hallon. Ville ju kolla upp henne så här efter festen att allt var okej, och det var det. Så tacksam var hon i dag att hon mådde bra efter allt ätande och att hon fick och framför allt orkade vara med nästan till midnatt.

Jag gav gubben som förslag redan från morgon att mot kvällen ska vi göra en Fäboda fast inte på cykel utan med bil. Simma i havet, vila på klipporna och äta en Fäboda burger i kaffestugan.
Sagt och gjort. Vi vadade längs med stranden ut mot klipporna där nästan inga andra brukar vara. Simmade en bra stund och låg och torkade sen i solen.
Satt en lång stund och såg ut mot horisonten. Hörde barns glada skratt från stranden, vågornas kluckande och måsarnas skriande. Just där och då var det som att ta farväl av sommaren, för fast sommaren fortsätter ännu med obönhörlig värme så är ingenting det samma när man börjar arbeta igen.
I morgon är det måndag. Jag ska på jobb.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar