Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 1 augusti 2014

Lurad


Oooj neeejjj inte nu igen tänker jag när jag står med flugskit upp till öronen i uterummet. Flugorna som gillar värme mera än jag har helt och fullt tagit över kontrollen av rummet. Det surras och hånglas (som om de ändå inte var tillräckligt många) och jag jagar med flugsmättan tills tungan hänger. Sen är det bara att tvätta fönstren torka bort skiten och nu ligger hundratals flugor med benen i vädret på tegelgolvet. Ska sopa där sen nångång men det är helt enkelt för varmt för min lekamen just nu.
Men då när jag som sagt står med flugskiten till öronen ser jag gigantiska moln hopa sej och jag som just har hängt tvätt. Så springer jag som en galning och plockar in en massa saker och vevar in markiserna och så ska hallonen in före regnet kommer och så var det ju tvätten ja...
Hur mycket regn som kom? Ja några droppar i alla fall och jag kände mej grundlurad av vädret.
Nu är solen stickande varm, kläderna hänger ute igen och de mogna hallonen plockade.
Nöjd så långt ska det bli skönt med en kaffekopp i skuggan.
Denna första augustidag. Denna sista semesterdag. Ångest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar