Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 17 augusti 2014

Från fest till pest


Så när festyrseln lagt sej en aning får man ta ihop med mindre trevliga projekt.
Det första var att ge mej själv lite muskelavslappnande medel och på 1,5 timme var jag utslagen och inte hur jag än tänkte att nu måste jag verkligen stiga upp så låg jag bara kvar.
Men det gjorde underverk med skallen och det har gått rätt hyfsat i dag. Blir att vända in lite till vid läggdags så kanske man klarar morgondagen.
Det andra var att ta tag i evighetsprojektet "dödochpinaåtbyllflugorna".
Jag har tömt växthuset så när som på möblerna och vinrankan. Sprutat navetta gift i två omgångar och stått ute och flämtat efter luft själv mellan varven. Nu ligger de flesta än en gång och sprattlar med benen.
Har diskat och skurat upp alla pytor och saker jag haft där som har varit nerskitet. Kuddar har jag tvättat och mera ska ännu i maskinen. Ingenting lägger jag tillbaka före allt flugelände är borta. Har så nog! Så ska förstås hela huset skuras invändigt också. Har aldrig sett på maken vilket elände.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar