Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 18 november 2014

I planeringstagen


Kör julmusik för fullt nu.
Spotify har det mesta och jag har hittat nån Classic rock orchestra med sköna gitarr riff och den kör jag alltid med nu när jag sitter vid datorn.
Minns ni att jag fick ett spännande uppdrag för en vecka sen?
Jag ska planera uppfräschning av cafeterian/matsal i arbetet. Nya färger, små omändringar, tavlor och annat piff m.m. Allt för att vi ska få ett trivsammare rum att tillbringa våra pauser i. Visst fick jag hicka av rena förskräckelsen de första dagarna men nu när jag fått både sova och fundera på saken är jag så taggad. I mitt huvud har allt klaffat och nu är det bara att framföra det åt chefen så får han godkänna eller förkasta, men jag tror han vill ha en förändring lika mycket som jag. Största utmaningen var kanske att jag fick utgå från orange retro plaststolar som vi har. Finns ett visst värde i de där så de behåller vi, sen får vi helt enkelt anpassa oss efter den färgen. Kommer att bli hur bra som helst. Får vi hoppas.


Efter frissabesöket. Äntligen en riktig frisyr! Hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar