Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 2 november 2014

Ljus i mörkret


Jag får nog säga som Amandas favorit uttryck i Så mycket bättre, shit så grått väder vi haft i dag.
Föret för promenad var inte alls optimalt men hunden och jag plaskade i väg ändå däremellan vi var som Bambi på hal is. Behagligt var det annars.


Bilderna är från gårdagens utfärd som jag lovade. Tänk så det kan ändra från dag till dag. Från frost och sol till blött och en grå dimma överallt.


Eftersom vädret var som det var och det kändes allmänt tråkigt så föreslog jag lite sko jakt. Den förmånen har jag att gubben är med på det mesta. Han har inget emot att gå i affärer eller så går han på sitt och jag på mitt. Sen finns det alltid tid att slå sej ner med en kaffekopp nånstans.
Jag tror jag kom hem med de ultimata skorna. Ett par som får mej att glömma de jag tvingades skicka tillbaka och åter kan jag drömma om snödrivor och höga fjäll.


Så här ska skor se ut ifall de ska passa mina fötter, lika breda hela vägen. Så ska det bara säga slurp när foten landar där den ska och inget skaver eller spänner. Ja jag måste helt enkelt godkänna att jag är småkär i dem. Kanske de får sova mellan gubben och mej i natt.

2 kommentarer:

  1. Åh så fina skor! Helt i min smak! Jag kom att tänka på en sång jag sjöng med A på babyrytmik:
    "Någon gång ska jag ut och gå, med mina nya stövlar.
    Någon gång så ska det bli vår, då får man gå med stövlar.
    Tur att dom bara pussa och släckte!
    Tur att dom bara trodde jag sov!
    Tur att dom inte lyfte på täcket och såg att jag låg med stövlarna på!!" :-D
    Sov gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha den var fin! Men jag vill inte det ska bli vår, jag vill ha snö!!!

      Radera