Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 13 november 2014

Soft psalm morgon


Startade en lugn morgon med morgonmål i soffan.
Bläddrade i psalmboken eftersom psalmer (lite otippat) kommit upp i den sköna samling av människor som finns i en fb grupp jag är med i.
Sämre mornar kan man ju faktiskt ha än att få lite psalmsång att ljuda i huvudet. Måste hålla mej från att sjunga av hjärtans lust och fröjd eftersom jag lovade dyrt och heligt i går att lillebror skulle få sovmorgon. Tydligen gillas inte att jag börjar skramla okristligt tidigt i köket än mindre gasta fram psalmer. Så jag tassar tyst omkring här med en hand som...ja kanske är snäppet bättre än i går.
Ska ta mej ut på en uppfriskande förmiddagspromenad nu och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
I går kväll var vi hela familjen för att hälsa på gubbens morfar. Det blev ett par bra timmar runt köksbordet och den goda känslan sitter kvar än i dag. Borde så ta vara på de gamla så länge vi har dem och vilka historier och upplevelser de sitter på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar