Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 december 2014

10 12 17


Rubriker här på bloggen är de allra svåraste och det enda jag hade i huvudet i dag var numrorna på bilderna jag skulle använda, alltså 10 12 17.
Dagen blev inte alls som det var tänkt men ändå ack så bra.
Våra "gäster" blev krassliga och jag kom överrens med farmor att hon ändå skulle komma. Men när jag skulle hämta henne var hon både frusen och hade yrsel så vi bestämde att jag sitter där hos henne i stället och sätter på kaffet. Yrseln släppte så småningom men frusen var hon. Inte är det lätt att bli gammal inte. Men det blev en fin stund när hon berättade om släktleder och den gamla goda tiden.


Granen klädde jag i morse och fast den är mer eller mindre som ett vidunder blev den på något sätt helt acceptabel efter pyntet. Ska nog få till lite helhetsbilder av den sen men faktum är att det har kommit ny kamera till huset i dag och vissa tekniska problem uppstod, som det alltid gör med nya mojänger så jag får ännu troget hålla mej till mobilen. Och den är inte så tjänstvillig i skum belysning.
Tomten har redan varit på besök med senap och egenvävd grytunderlägg. Tomten är så oerhörd praktisk av sej och så givmild.


På köksbordet står dagens julbukett. Det blev inga traditionella blommor hos oss i år. Så gick ännu en dag, en aning annorlunda än tänkt men helt ok för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar