Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 15 december 2014

En hemmamåndag


Har haft en blåsig men oerhört trevlig hemmamåndag.
Vid Keskinens hittar jag ofta intressanta "pinaler" för olika konstformer och kan helt enkelt inte låta bli att ta hem lite nya saker.
Den här gången följde oljepasteller och svart papper med. Vad är väl då enklare än att fylla på med vit oljepastell och så har du en zebra. Eller en del av en zebra för att vara mer exakt.


Så en tiger på det.
Det här var riktigt roligt att göra och har ideer kvar ännu tills i morgon. Perfekt sysselsättning just nu.
Så har jag spenderat ett par timmar hos väldans trevligt folk måste jag säga. Lånat böcker, fått kaffe och paket, hur bra låter inte det?
Det är många som gnäller över den här fejsboken, hur man är tillgänglig och beroende och osocial. Beroende och tillgänglig kan jag till en viss del hålla med om men jisses så mycket roligt som också kan hända. Man lär känna nya härliga människor som faktiskt också kan sammanstråla och vara riktigt megasociala. Jag är glad att jag gick med i fejsboken för åtminstone jag har haft den roligaste höst ever.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar