Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 11 december 2014

En födelsedag


I dag kunde jag skriva om tiden före mobiltelefonernas genombrott.
Om hur vattnet gick och en gubbe långt borta i skogsarbete omöjlig att nå.
Jag kunde skriva om blodförluster och operationssalar och om sjukhussäng och rullstol jag hämtades i när svagheten tog sitt hårda grepp om mej och gjorde världen svart.
Men jag föredrar att komma ihåg känslan när äntligen gubben fanns vid min sida och vår förstfödde som lades på mitt bröst. Om ljusstakarna i fönstren och den varma atmosfär. Om goda råd jag fick av omföderskor, " passa på att ligg på magen, snart rinner mjölken till"
23 år sen han kom till världen, vår förstfödde, med ett hjärta av guld och en välsignelse för oss alla.

Själv har jag besökt kirurgen i dag och fått beskedet att ingen operationstid finns före julen. Gick privat och hade hoppats få det åtgärdat på stället, men fick veta att jag kommer att blöda som ett slaktat svin ( nå det sa de ju inte) så det måste ske vid Malmska. Tills dess ska jag nu gå hemma och slå dank och känner redan hur långa dagar det kommer att bli.
Under kan ännu ske och har jag tur hittar den eländiga stickan ut av sej själv ännu. Men då ska jag som sagt ha tur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar