Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 30 december 2014

Spökskogen


Började dagen i huslighetens tecken.
Två plåtar med semlor blev det att variera mellan sirapslimpan och det köpta rågbrödet. Efter det tog husligheten slut.
Skogen var riktigt spooky i dag. Temperaturen stiger och det är blidväder. De redan tunga träden blir ännu tyngre och hela skogen var full av liv. Den senaste tiden när det varit kallt har det rått en fullkomlig tystnad men i dag "talade" hela skogen. Träden svajade och stora snöklimpar föll från grenarna. Flera gånger small det som av gevärsskott när både kvistar och hela trädstammar knäcktes. Tallar låg över vägen, så tunga att jag inte kunde dra dem åt sidan. Det råder kaos och förstörelse i skogarna nu. Zeb och jag skyndade på stegen, osäkert ifall man mitt i allt hade en tall i skallen.
Nu väntar jag egentligen bara på att timmarna ska gå. I kväll ska vi träffa goda vänner över en bit mat inne i stan. Vardagsglädje kallas det.


Lampan är en julklapp som jag önskade mej. I samma stil som taklamporna vi har i hallen och den här står där i hörnet nu och ger ett mysigt sken. Mys, kan man få för mycket av det? Skulle inte tro det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar