Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 16 december 2014

Att hållas vaken


Om det är vädret eller förmånen att bara kunna vara eller lite av dem båda faktiskt är svårt att säga. Men i dag har jag haft riktigt svårt att hållas vaken. Det är ju i och för sej inget eller ingen som skulle hindra mej från att sova bort en dag men det känns ändå inte rätt.
Så jag har gått omkring och gäspat och ögonen på halvstång. Det har gått det också.
Måste börja dagen med att städa upp i hjälpköket efter gårdagens slagfält med en trilskande tvättmaskin. Men gubben och svärfar fick skrället att tvätta igen, den skulle inte kunna annat, så jag är nöjd och så fick jag faktiskt skurat rent under maskinen. Bara det är en lycka i sej.
Men mest har jag suttit med Ullfrid i famnen och läst om Merab. Finner Torgnys skriverier så härliga.


Fick en för dagen oväntad knyck och kom på att här ska göras limpor. Fyra stycken blev det och det måste vara med det enklaste i världen. Det är ju mest att vänta, vänta på jäsning, baka ut, vänta på jäsning och så grädda. Men resultatet sen, aj aj säger jag bara.


Zeb han är en lycklig hund, och lyckliga hundar gör snöänglar så fort tillfälle ges.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar