Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 december 2014

Slöaste söndagen genom tiderna


En rolig konsert blev det i går med Ida Elina.
Hon bjöd verkligen på sej själv och sin knaggliga svenska och publiken fick vara med som dua kör och klappa takten.
Den här dagen tror jag går till historien av tråkiga dagar.
Det är det här samma travandet i skogen och så hem och göra mat. Hade tänkt mej på julkonsert till Pedersöre kyrka men fick höra att en har sjukt kring blindtarmsområdet och det fick jag "spunk" av direkt och tänkte att här fars ingenstans. Har så dåliga vibbar från storebrors blindtarms affär och allt vi missade där så det nästan blev försent så det vill jag inte vara med om en gång till. Men det verkar inte vara nån fara på taket, än så länge, fast det inte gått om heller.
Och visst, man kan ha sjuk mage av många andra orsaker. Men den där blindtarmen alltså, den ger mej så dåliga vibbar.
Det blev i stället att hänga framför tv:n och se en julkonsert från Kronoby kyrka och den var inte alls pissig den heller.
Undrar om jag inte får söka fram målargrejorna (lite mot min vilja) och kludda lite i kväll. Tiden går så sjukt långsamt just nu. Få nu se. Det går väl an att ligga och spotta i taket också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar