Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

fredag 20 januari 2017

Odling på gång


Ah! Så blev det äntligen fredag.
Av snorogubben som var hemma även i dag begärde jag en varm bastu när jag kom från arbetet. Fotbad och värme för en trött kropp är nog pojken det. Efteråt vilade jag under fleecepläden en stund för att orka iväg och veckoslutshandla.
Har följt med presidentinstallationen på tv ikväll samtidigt som jag gjort en "hälso"variant av pizza som vi åt framför tv:n. Man engageras nog av det som händer i Amerika nu, för på nåt vis rör det ändå oss alla mer eller mindre. Få se vad som händer nu i fortsättningen.
Själv har jag också påbörjat nåt nytt. Dags att börja så lite grönska i form av krasse tänkte jag. Gott att klippa över mat, sallad eller smörgås. Och bara det att se något nytt spira i januari måste ju få en att dra lite på smilbanden. Förhoppningsvis är vi på väg mot ljusare och grönare tider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar