Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 22 januari 2017

Växtkraft


I går hann jag inte göra något inlägg eftersom jag skulle ha världen färdig före det blev sen eftermiddag och vi satte oss i buss på väg mot Vasa och Pleppo 2.
Facket ordnade resan och vi var inte sena att haka på. Att få en upplevelse för en mindre slant, komma ut med folk och skratta riktigt ordentligt en lördag kväll tackar man inte nej till.
De är nog superbra, både Ted och Kaj. Teaterapor ut i fingerspetsarna. Men den finkänslige göre sej icke besvär för det är mycket under bältet och mycket svordomar som enligt mej kunde halverats. Men alla karaktärerna de gör, görs med bravur, en galnare än den andra.
Och fast jag tänkt ta en lugn och stilla söndag blev det så att jag började frosta ur frysen. Fick flera kilo kött i går och eftersom det fanns mest is och bär där från tidigare tyckte jag det var på sin plats. Men nu är det också fixat så det känns bra.
Annars så förundras jag mest av växtkraften i min smörgåskrasse. Efter två dygn ser den ut så här och det kommer verkligen inte att ta länge förrän vi skördar. Sånt blir man lycksalig av.
Och hur det nu gick till så lär det vara måndag igen i morgon. Fy tusan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar