Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

tisdag 31 januari 2017

Prövar något nytt


Hade tid till arbetsläkaren i dag.
Har haft konstiga symptom i bröstkorg och rygg alltsedan jul, som har förvärrats. Jag valde läkare med omsorg och tog en som man kan prata Esse dialekt med och säga precis hur man känner det. Och jag förklarade att det känns som om jag har ett hål i matstrupen och att all mat river sej ner längs ryggraden. Men han lugnade mej med att om så vore fallet hade jag varit kall efter bara ett par dagar. Det var ju skönt tänkte jag, då kunde jag liksom avfärda den åkomman.
Magkatarr eventuellt, men också nåt astmatiskt kan det vara. Så nu kör jag Ventoline precis som min lillpojk och testar med peffmätare morgon och kväll. Ett tredje alternativ är att det är mina ryggproblem och samma arbetsställning som ställer till besvär. Jag är otroligt spänd i hela övre partiet och armmusklerna krampar mellan varven. Det låter ju faktiskt inte bra och nån fysikalisk behandling kan komma på tapeten så småningom. Men nu kör jag uteslutningsmetoden en tid framöver och ser vart det bär av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar