Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 november 2010

Blomster och inredningsbutiker



I dag har jag besökt två bedårande butiker: Petterssons trädgård och Sunds. I juletider och annars också kan jag varmt rekommendera dessa. Införskaffade två nya löpare till matbordet då jag hade rabattkuponger till båda butikerna. Den röda fina skålen är också ganska ny men har redan varit i flitig användning. Det är en Ib Laursen produkt och den får stå framme hela tiden för den är som en karamell.
Ni ser kanske skymten av en stege gjord av gamla höstörar och ja, den har fått flytta in i hallen lämpligt till adventstiden. På sommaren står den på terassen med ett virkat överkast hängandes på och en liten pelargonampel. I förra vintras stod stegen i vardagsrummet med tre olika plädar bara att ta och vira in sej i när nordanvinden ven runt knutarna. Alltså mycket användbar fast jag vet att många aldrig skulle släppa den innanför sin tröskel men här sätter fantasin inga gränser.

Det som jag egentligen skulle till staden för var ett läkarbesök. Ut därifrån kom jag med en remiss till fysikalisk behandling och förlängd sjukledighet för mitt finger med en vecka. Stygnen fick jag borttagna men såret är på ett så känsligt ställe att extra ansträngning kan få upp det igen. Blev uppmanad att ta det försiktigt och ev. se Albert och Herbert en gång till. Fråga inte hur de kom att nämnas, det vill ni inte veta ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar