Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 20 november 2010

Julmarknader och mässor



Det har varit många evenemang i nejden denna lördag. Själv har jag besökt julmarknaden i Bennäs och så köpmannamässan i Jakobstad. Vet inte hur andra upplever det men själv är jag ganska mättad på dessa ting för de är lika varje år. Ser jag något som jag tycker om så går hjärnan igång på mej och jag funderar om jag själv kunde göra det istället för att köpa. Det är ju så mycket roligare att använda det man själv tillverkat.
Men jul på Rosenlund väntar jag på för ifjol var den så mysig och man slapp in i värmen för att äta sin gröttallrik, så där gammaldags och härlig.

Fredagskvällen blev ett biobesök för vår del. Såg Unstoppable och den var riktigt bra och där rök det sista av mina redan avbitna naglar. Vi var endast 10 personer i den mindre biosalongen men det var kanske lika bra för jag hade lite svårt att sitta still. Action som i mitt tycke var perfekt.

Nu blir det kycklingfile´ med grönsaker och ett glas rött och sen hoppas jag på en skön lördagakväll i soffhörnet. Så mycket bättre kommer på tv och det ska jag se på. Lagom underhållande program att slappa till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar