Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 12 november 2010

Eko i kylskåpet



Bara den mycket osociala skulle klara sej i vårt kylskåp denna kväll. Det är nämligen tomt så det ekar.
Sa åt gubben i höstas när barnen for och studera att nu är det spartider som gäller. Det betyder endast nödvändiga matvaror bärs hem. I gubbens fall är det då korv och öl och i mitt turkisk yoghurt och tomater, i stora drag iallafall. Så kom då barnen hem och ingen hade handlat och nu gällde det att ta fram kocktalangerna. Ett ägg fanns och mjölk som hade gårdagens datum så jag vispade ihop en plättsmet och gjorde crepes åt dem för lite skinka hade vi också. Kände mej redan då lite stolt över vad jag hade åstadkommit. Sen fick de dessutom efterrätt-plättar med socker på!!! Haha, mästerkocken hade gjort det igen!
Nu ska jag iallafall göra en låång lista och imorgon går vi på stor uppköp.

2 kommentarer:

  1. Tänk vad man kan åstadkomma med ett ägg.Bra att vara kreativ då kan man koka ihop vad som helst!Det blir något annat än plättar åt far då på söndag?hälsningar syster.

    SvaraRadera
  2. Jo i morgon blir det snitzel för kylskåpet har fått påfyllnad :)

    SvaraRadera