Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 24 november 2010

Den perfekta julklappen



Från gubbens sida har vi i år gjort om hela inköpet av julklappar. Det har dragits lott om vem som köper åt vem. Alltså blir det så att alla vi stora får en julklapp var och på det sättet ser det ju ut som om alla varit lika snälla i år. Det är nån som riktigt tänkt till där. Nå väl min lott föll på svärfar och det är där problemet börjar. Enkelt sa nån men det tycker inte jag. Tänk nu att han bara får en julklapp och hela ansvaret ligger på mej  om glädjen står högt i tak eller om hans julhelg blir en flopp.
Det första jag kom att tänka på var att få tag i ett nytt finger åt honom, det saknas nämligen ett. Skulle så gärna höra honom spela fiol igen. Men så tänkte det gå på tok med mitt eget finger och då var det inte så roligt längre.
Så nu lusläser jag dagstidningarna om fina tips och det finns massor!
"Som gåva till den ivriga sömmerskan" finns sylådor. Nu vet jag inte hur händig han är med nål och tråd men en knapp borde han få i sydd.
Sen finns saltstenslampan som lär ska bli årets julklapp.
Pyjamasbyxor åt herrar och superdry t-skjortor.
En mjuk jul i form av frotte badlakan och fleeceplädar.
Julgubben tipsar också om en gasolgrill för endast 669 euro.
Figursåg,exenterslipmaskin,poleringsmaskin...
Lättpresenning för 1 euro och arbetshanskar för 2.50. Jag kunde köpa flera stycken.
Så "julklappen du garanterat blir ensam om" och bland de prylarna finns en discokula,på specialpris dessutom. I mörka vinterkvällar skulle hela gården lysa upp av det glimmande och blixtrande underverket och då skulle jag veta att nu är svärfar igång!

2 kommentarer: