Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 30 november 2010

Pip i magen



Tror bestämt att Zeb har kattungar i magen! Det piper och fräser och ibland ser han helt skräckslagen ut -sa du kattungar?!
Nej jag tror bestämt det är för mycket hästskit...eller annan skit. Ursäkta alla känsliga där ute.

Idag har jag varit till Östanlid på diabetesforskning. Botniaprojektet som det heter. Har varit en gång förr för 12 år sen och det för att pappa hade diabetes och likaså har min farbror. Ganska intressant fakta man får veta om sej själv. Om socker och fetter och ifall man ligger i riskzonen att själv drabbas. Nu fick jag inga direkta svar än utan de kommer på posten. Tänk att man kan tycka det är givande att vara oäten i nästan 15 timmar,bli tappad på blod,dricka sötsliskig sörja och kissa i burkar.

Dagen fortsatte i god anda. Sålde 100 av mina kyrkkort och jag gillar när det görs snabba affärer, inget velande hit och dit i veckor. Fick också en förfrågan om att måla en beställningstavla. Inte illa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar