Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 26 november 2010

Fredagspyssel



Så var den då äntligen här veckans bästa dag. Har bakat lite pepparkakor av färdigköpt deg mest för doftens skull. Vet att de kommer att ha åtgång fast det inte är hemmagjord deg men det blir nog en sån senare också.
Har inte kunnat hålla mej från lite pyntande idag. Adventsljusstaken har kommit fram och lite ljus och dukar. Zeb och jag hittade den perfekta lilla gran som vi tog hem. Så liten att den står i en vas på bordet.
Hade en mysig eftermiddag när lilla sonen kom hem. Drack kaffe och funderade på allt mellan himmel och jord med sonen en timme. Njuter så av dessa stunder.
Stora sonen är inte hemma än utan är i Vetil på halkbanan. Tror att det är sista gången nu för andra skedet av bilskolan.
Runo muggen som syns på bilden har han köpt åt mej till morsdag. Gulligt tyckte jag och det är en riktigt året om mugg.
Här har just en lp skiva blivit uppvärmd med hårfön och lagd i press. Det var en Gary Moore skiva som jag köpt nån gång på 80 talet och nu vill sonen så gärna spela den men den var alldeles bucklig. Hoppas nu vi får nytt liv i den så kan jag också återuppliva gamla minnen. Ljuva ungdom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar