Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 december 2010

Dagen efter



Låter kanske värre än det är. Det är mest frun i huset som fått för lite sömn.
En riktigt trevlig afton blev det i går och jag vill tro att alla var nöjda. Satt ett par timmar runt bordet men sen kom ungdomarna och vi fick göra rum för dem. Vet inte hur många de var här på småtimmarna men  huset var fullt och jag gubben och Zeb tog oss en sen promenad och tittade sen på en film på datorn.
Senare när jag städade bort i köket kunde jag konstatera att det var både pojkar och flickor jag inte kände men de verkade att trivas. Roligt i allafall att de har kompisar men det är inte det enklaste att försöka sova när huset är fullt av stojande ungdomar och så ska man vaka tills lilleman kommer hem.
Så när man tror att allt är frid och fröjd och det lugnat ner sej börjar vår kärlekskranka hund yla och ha sej där ute. Så idag är nerverna smått på ytan.



Till kaffet åt vi denna kaloribomb av grädde och vitchoklad men den var ljuvligt god och nästan smälte i munnen. Smaskigt att få unna sej nåt riktigt gott mellan varven.




En skamsen hund som varit på en olovlig "friasreiso" redan idag. Fick hämta honom i bil från Gränlandi och jag som senast igår skröt om att han inte smiter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar