Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 december 2010

Kalassöndag



Efter en kall förmiddagspromenad fick vi ställa oss för "släktkalas". Sverige främmande var på besök hos farmor så då passade vi på att träffas så här före julen. Riktigt trevligt hade vi fast det blir trångt och varmt och alla ska överrösta varandra. Så här har slunkigt ner en och annan kak och chokladbit. Inte alls bra och så har julen knappt börjat än. Det sägs ju att man inte lägger på hullet av det man doppar hos andra men hur är det då om man besöker nån nästan varje dag i dessa tider...



Vi har fått tillbaka vår vanliga och fina hund igen. Han har börjat äta igen efter svältkuren och det är bra för han började se riktigt svullten ut. Vi kunde t.o.m släppa honom att springa fritt idag och han hölls riktigt bra med oss. Tror han själv kom till insikt att det är lugnast utan kvinnfolk i hälarna och han har det bäst ändå i matte och husses omvårdnad. Här får man åtminstone värma sej i sängen och behöver inte stå ute i kylan mer än nödvändigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar