Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 december 2010

En urblåst hjärna



Bahh! Känner mej helt tom. Men har gjort inlägg varje dag sen bloggandets begynnelse så inte ger jag mej i dag heller. När jag väl kommer igång hittar jag alltid nåt att skriva om.
Denna förödande tomhet beror på att jag sprungit runt i affärer och handlat mat sen jag slutat arbetet. Saken är den att jag letat lite "bättre" byxor en längre tid och trodde faktiskt jag skulle få ge mej. Hade redan börjat fantisera om att sy in mina gamla byxor som i dagsläge är ca två numror för stora.
Jösses såna byxor de gör nu för tiden! Man ska ha minst två meter långa ben och helst hålla på att gå av i midjan, dessutom tajta som strumpbyxor. Nu finns det faktiskt de av oss som har kurvor och kärlekshandtag på rätt ställen.
Efter att provat som en galning kom så äntligen CodeCamilla som sänt från ovan och vips hittade hon de nästan perfekta byxorna. De måste kortas en aning men det är småpotatis.
Nu var det endast matinköp kvar...

Tror bestämt att Zeb är kär! Blicken är riktad mot Gränlandi och han vill helst inte komma in och ingen mat behöver han, han klarar sej fint på vackert väder. Minns ju själv hur det var...
Men nu lockade jag med ett smaskigt torkat grisöra och det kunde han inte motstå.

2 kommentarer:

  1. Hej du!
    Fortsätt skriva du. Åtminstone jag läser även om jag inte alltid skriver svar. I dag hoppas jag också att få se intarsia porträttet. Era blev fina! Tack för senast förresten!
    Ha en bra helg. Vi får höras igen!

    SvaraRadera
  2. Tack själv! Alltid lika roligt att träffas.

    SvaraRadera