Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 22 december 2010

Julstädat



Gubben som haft jullov hela veckan passade på att ta fina vinterbilder så länge solen visade sej idag. Nu är det kallt -25 visar det nu och jag är glad att ha ett varmt och ombonat hem.
Mina fina karlar har städat idag medan jag arbetat. Torkat damm och skurat golv och dessutom tagit in granen. Den är ännu inte klädd men den kommer att bli så fin.
Har köpt julblommorna och handlat hem det sista så snart sitter jag och rullar tummarna.
Morotslåda ska göras ännu i morgon men mest väntar jag nu på uppesittarkvällen med syster och familj vid mommos.



Nu sålde de julbelysning -50% så jag passade på att ta hem nya fönsterlampor åt lilla sonen. Han blev inte alls nöjd och sa att julstämning has left the building. De nya var inte heller nån höjdare men det är klara lampor i allafall. Jag sa åt honom att vi sätter de gröna lamporna i en glasskål så kan han ha dem och lysa på stereobänken, vad som helst bara de inte är i fönstret.
Så fick han en sån där blick som säger att nu går hjärnkontoret på högvarv och så hämtade han tejp och låste dörren. När jag sen fick se så var hans Jackson julpimppad!
Slutet gott, allting gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar