Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 28 december 2010

Konstiga dagar



Jag blir konstig av dessa lediga dagar.
Igår sov jag alldeles för länge och dagen blev på det viset också kortare. I morse vaknade jag redan halv sex och det är ju inte heller klokt med tanke på att jag faktiskt är ledig.
Sen kommer jag mej inte för nånting här hemma. Tossar på som om jag hade hela världen klar. Bara de viktigaste dagsysslorna blir gjorda och så hundens motionsrunda. Och min så klart, den är minst lika viktig för mej. Det blev en svettig runda idag. Har man fått en sparkstötting så ska den naturligtvis med även fast det snöade rätt mycket igår och våra skogsvägar inte plogas i första taget. Så det var med extra möda och besvär jag fick den att följa med. För att korta av vägen tog vi en stig genom en skog och där fick jag bära den . När vi närmade oss utkanten av skogen konstaterade jag att den ena lilla svarta plastbiten som ska finnas på medarna att stå på hade ramlat lös. Det var bara att vända och söka den och visst hitta jag den, strax där vi hade svängt in i skogen låg den. Vid det här laget var jag så vältränad att jag sprang hela vägen tillbaka genom skogen.

Vackert var det en liten stund i dag men före jag hann få ytterkläderna på och kameran med så höll solen redan på att gå ner. Men fångade nåt annat roligt i stället.






Fina rökpuffar!

2 kommentarer:

  1. tänk va fuuma å netti kan fortsätt å njut ov lediheite snart ere slut

    SvaraRadera
  2. Föstar he du försöker muntter upp me!

    SvaraRadera