Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 7 december 2010

Julturne´



Så här fina självporträtt i trä har mina pojkar gjort i den suvreräna skolan långt borta i Terjärv. Intarsia heter det de grejat med och det betyder att de skurit ut bilden i olika träslag beroende på hur ljuset faller.  Skickligt och snyggt på samma gång.
I kväll har jag inlett min så kallade julturne´ som jag gör varje år. I adventstid blir jag så där lagom omtänksam och besöker släktingar som jag inte ser så ofta. Sen ska jag också ha besökt många av mina vänner före jul,det hör liksom till.
Första besöket gick till en av mammas mostrar och det är så roligt att se att man kan glädja med ett litet besök. Där fanns också husdjur som var väldigt intresserade av mej nämligen 6 stycken katter! Jag tyckte de fanns någon överallt. De låg mellan blommor,på bokhyllan,på soffryggstöd och några på golvet. Så fina katter och så intresserad av besökaren men tyvärr är jag så allergisk så jag kan inte gosa hur som helst med dem fast jag skulle vilja. Hade tagit medicin före och det tror jag var ett klokt val. Förstår så bra att de är sällskap åt de som är ensamma.
Tror ni jag var intressant för Zeb när jag kom hem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar