Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 18 december 2010

Kallt kallt



Pinande kallt väder ute så nu är det spiseldning som gäller.
Har varit till staden på lite handlande i dag. Alla andra tycktes också vara där.
Lilla sonen behövde en ny tröja att ha under kavajen på skoljulfesten. Tyckte alltså jag men han var av en helt annan åsikt. Har tjatat om detta flera helger nu men han vill inte till stan och absolut inte handla kläder. Han har allt vad han behöver enligt honom och visst är det bra att ha en nöjd son som klarar sej med lite. Men nu är det ju fest och allt så lite fin kunde han ändå va. Jag försökte visa honom fina skjortor och tröjor men han tyckte allt var gjort åt såna där trendnissar. Vet inte hur länge vi höll på och jag tänkte i mitt stilla sinne att få se om vi åker hem utan i allafall. Så hitta jag en t shirt med ett tryck av ett skelett som spelar en gitarr och visade honom så där i förbi farten. -Den kan jag fara och prova sa han!? Okej sa jag smått tveksamt och så blev det så att sonen klär upp sej till jul med ett skelett på magen!
Är man hårdrockare så är man.

Själv köpte jag mej en flanellspyjamas och röda sockor som jag ska stuntta omkring i hela julhelgen. Har paketerat in det så att jag åtminstone har ett paket att öppna. Det kan ju också vara det enda...

2 kommentarer:

  1. Jag har också paketerat in en present åt mig själv... En korsordstidning tror jag det var! Bra att få... / Gunilla

    SvaraRadera
  2. Man måste alltid säkerställa sej!

    SvaraRadera