Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 december 2010

Söndagskväll



Några av de fina saker som kom till oss på julaftonen.
Stora sonen hade köpt mej en till Arabias Runo kaffemugg så nu har jag två likadana. Är alldeles överförtjust i dessa och ska samla några till av dem. Är så glad att sonen hade snappat upp vad jag gillar.
Lilla sonen hade svarvat en ljusstake och en skål till sina föräldrar i den fenomenala skolan. Jag gillar detta levande material och det lär ska bli en hel del hos oss under de närmaste åren.
Halsbandet av goa mamma och lyktan av min svägerska.

Har ikväll varit på bio och sett den finska produktionen Rare exports. Kan väl säga som så att jag är glad att jag inte är en liten flicka längre och lika glad att julen börjar vara över för den här gången. Filmen handlade om den äkta finska julgubben och hans tomtar och det var inga snälla tomtar alls.
Lilla sonen var med oss och jag sa åt honom att när lamporna släcks så får han hålla mamma i handen. Han påstod att det är sista gången han kommer på bio med oss. Varför vet jag inte.
En gång när hela familjen skulle på bio så poppade vi popcorn här hemma då det fanns färdigt och tog med till bion. Tyckte det var onödigt att betala för sånt som vi redan hade. Lilla sonen skämdes så fruktansvärt så han kunde inte stå med oss när vi väntade på att bli insläppta. Oj vad vi har skrattat många gånger åt den historien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar