Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 8 december 2010

Så in i norden kreativ



Nu är vi in i den årstid när det är mörkt då jag far till arbetet och håller på att bli mörkt när jag kommer hem.
Det betyder att jag som är smått feg och mörkrädd av mej får ha bråttom bråttom att fara ut med hunden. Han trivs bäst när han får springa lös i skogen och det sparar också oerhört mycket på mina nerver. Annars om det blir senare så far vi ut mot stora vägen och då har vi vägbelysning en liten bit och sen efter det får jag bara hoppas att ingen kommer och tar mej.
Efter att vi idag stressat ut på vår runda i skogen låg jag som halvdöd på soffan en timme. Tänk va svårt det är att komma ur den när man väl kommit dit. I arbetet hade jag planerat flera saker som jag skulle ta itu med när jag kom hem men konstigt nog så är det mycket lättare att planera än att verkställa.
När jag väl hade tagit mej i kragen så gick det hur fint som helst och köket förvandlades till värsta Strömsö eller Äntligen hemma. Jag gjorde som ni ser på bild servettringar,troligen de vackraste som nånsin skådats.
Pappersringarna tog jag från arbetet och målade med hobbyfärg. När det torkat så limmade jag juliga band runtomkring och voila´
På lördagskvällen ska de invigas när vi har matfrämmande och de kommer att bli så imponerade. Tänk vad hon kan!
Ha, jag kunde säkert använt kvällen till nåt vettigare men det tar jag en annan gång.

2 kommentarer:

  1. inte illa du e no fantasirik ! väntar me spänning på fortsättningen .......

    SvaraRadera