Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 15 december 2010

I vår vackra vintervärld



Om ni inte vet om det så har vi en fantastisk vintervärld där ute. Den är som tagen ur en saga och det retar mej att jag inte är hemma under dygnets ljusa timmar för då skulle jag njuta och fotografera. Har varit framme med kameran men det blir till ingenting när inte ljuset är det rätta. Hoppas nu bara att det håller i sej över julledigheten så vi får njuta riktigt av vår fina vinter.

Tavlan på bilden hänger i mitt kök och fast det kanske mest är en hösttavla så passar den ypperligt också nu med sina röda äpplen. Är för tillfället en av mina favoriter efter Zeb och Cohentavlan förstås. Jag har inte haft nån bild att se på utan den är tagen ur huvudet bara så den kanske känns extra bra då också.

Har idag skurat stolar i matsalen i två timmar. Fy sjutton så skitiga de var! Var i ett svagt ögonblick och påpekade det åt chefen och fick därför också den äran att skura. Men jag fick hjälp och så fick vi gnällt lös nya dynor på samma gång. Så nu har vi åtminstone rena stolar på fredag när vi dukar till långbord och äter vår julgröt.

I kväll fortsätter min julturne´ i nejden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar