Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 20 maj 2011

Arbetsveckan till ända


Kan man skriva att man tagit en tupplur så här en fredag kväll och vaknat till liv nu lite efter sju? Så är det i alla fall. Efter att hela veckan stigit upp klockan fem och med korta nätter är jag som urlakad när fredagen kommer. Redan i morse när jag arbetat en halv timme började jag räkna ner till helgen och ledigheten. På eftermiddagen var motivationen på noll och jag önskade jag varit ett litet barn och kunnat lägga mej på golvet och skrika. Jag överlevde dagen hur som helst och just nu känns det bra.
Pojkarna kom hem och nu ligger väskor med smutstvätt framme men det får stå tills i morgon. Erik hade hem sin nya vita elgitarr som han jobbat med på sin lediga tid och den skulle förstås prövas direkt med förstärkare. Riktigt fin var den och ännu en till i hans samling, borde vara fjärde elgitarren nu. Så hade jag lagt in ett önskemål om ett krydd/ört bord i förra helgen och visst hade han hem ett sånt åt mej nu också. Ett stabilt bord med en hylla nere också där vattenkannan kan stå. Jag får ytbehandla det själv och ska ännu ikväll gå ut och göra det. Trevligt när man kan sätta in en beställning och en vecka senare få det levererat. Om han haft skolarbete kvar hade det inte gått men han var färdig och visste inte riktigt vad han skulle göra om kvällarna så då passade jag på.
Så har vi hämtat Patriks klocka som har blivit graverad och Erik behövde nya jeans och han suckade och pustade dit i provhytten men visst hittade han ett par som han gillade. Han hatar att prova kläder och det kommer att ta länge tills jag får honom lurad i en provhytt igen.
Så kom vi hem, åt och så försvann de med kompisar och biobesök. På ett ögonblick var huset tömt, kvar blev bara jag och hunden och därför unnade vi oss en lur. Härligt med ungdomar i huset, det händer hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar