Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 maj 2011

Omväxlande tisdag


Idag har sol och regn tävlat med varann. Just nu regerar solen och det är fantastiskt att se hur regnet har gjort underverk i trädgården. Allt spirar och grönskar och snart är det dags att köra gräsklipparen ur vinteridet.
Just nu är det så roligt att gå omkring i trädgården och se hur vissa växter har lagt i den högsta växeln och man ser förändringar för var dag. Förundras över hur allt kommer igång efter att ha legat under metervis med snö i flera månader.
Jag själv känner mej som en petunia idag, levande och glad!
Har varit till frissan och snaggat kalufsen och nu måste färg inhandlas med det snaraste. Fattar inte vad det är som blänker så där fint i silvergrått längst upp? Det kan absolut inte vara min spegelbild jag ser!
Ha ha, men just idag när solen gör världen så vacker gör det ingenting.
Har tvättat fönstren i köket och satt upp mina vackra virkade gardiner som mamma gjort. Det var riktigt roligt när Cohen sjöng med sin sensuella rört om att Be for real baby för mej och ja, med den rösten i öronen skulle jag kunna skura tio skithus på raken det är då säkert.
Har duschat blommorna som ska stå på fönsterbrädet och de står nu i tvättstugan och rinner av sej. Så härligt när man får bort lite damm mellan varven.


Nu återstår att ta en svängom med dammsugaren, en kaffekopp och en promenad med Zeb sen blir det att knyta ihop säcken för den här dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar