Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 21 maj 2011

Trevlig blåsdag


Nalle Puh gick omkring och önskade sina vänner en trevlig blåsdag i en film vi hade när pojkarna var små och idag instämmer jag i de hälsningsorden. Har bakat rejäla bulla längdar idag och med jämna mellanrum jagat förrymda boxershorts ute på gården.
Hittade en vrå utanför köksfönstret där blåsten inte slipper och där har jag fortsatt olja in kryddbordet. En strykning till på undersidan sen är det klart. Det blir nog den finaste utemöbeln vi har.
Patrik är till Kannus för att spela fotboll och det borde vara trevligare att spela perioden när det är medvind om vi säger så.
Annars är vårt hus invaderat av hundhår dessa dagar och tålamodet prövas rejält. Har kammat Zeb på nytt idag och hade en enorm hög med hår när vi var klara. Nu står han ute i lina och jag hoppas allt löst på honom blåser iväg. Vet att det är övergående men han vill helst ligga i famnen och ni kan kanske tänka er hur kläderna ser ut sen.


Nyaste tillskottet i Eriks gitarrsamling. Gjord på kvällstid i skolan och delar beställt från Tyskland. Han har suttit och spelat på den i dag och med rätta inställningar så låter den hur bra som helst.


En riktigt snygg samling men jag har hört funderingar om att sälja nån och en annan gitarr införskaffas. Det tar väl en tid att pröva sej fram till vilken han trivs bäst med, t.o.m jag har förstått att det skiljer otroligt mycket på olika märken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar