Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 24 maj 2011

Rökutveckling bland spetsarna


Efter regn kommer solsken. Bilden tagen igår kväll efter klockan 22.00 när solen sjönk över ett fridfullt "Dzässa".
Efter en arbetsdag som inte riktigt ville bli till nåt och svetsloppor i spetstrosorna och brännmärken på både magen och armen måste jag säga att mitt hem var som rena rama himmelriket att komma till. Var mest trött i huvudet efter att försökt komma på varför det inte svetsade som det skulle och halva dagen gått utan att vi riktigt kommit igång. Men mitt i eländet så har jag och min jobbkompanion humor så det räcker och slipper över och i bland stod vi dubbelvikta och kiknade av skratt åt våra fina funderingar. Sånt gör att allt går.
Att sen mitt i eländet få ett sms av en vän som bara skriver "Soliga tankar till dej, hoppas du har det så bra du kan" ja då känner man hur värme sprids inombords och jag är så tacksam över mina vänner, ni är underbara!
Nu doftar huset av färska batonger, åtta stycken och för övrigt är det som ett bombnedslag.
Bokhyllan ska flytta ut i garaget för en tid och jag har hotat med att den aldrig kommer in igen. Det för att Patrik kommer hem med sina möbler och det finns inte utrymme för allt. Så nu försöker jag tömma hyllorna men var ska jag förvara allt skräp? 
Ibland blir det alldeles för mycket och just nu vill jag bli av med det mesta. Så det blir bestämt en runda till ekorosk i veckan och så blundar jag och bara låter gå.



Svärmors fina plantering



Kvällssol på svärfars välgjorda "steinreiso"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar