Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 18 maj 2011

Ett möte mitt i veckan


Patrik ringde mej på matpausen idag och meddelade att han kommer hem ikväll i fall jag inte har nåt annat för mej. Det är troligtvis det bästa telefonsamtalet man kan få en vanlig onsdag. 
Vi for till stan för att hämta fotbollsskor som han beställt och så fick han välja ut en armbandsklocka till examenspresent. Nu just är han på fotbollsträning men kommer att sova hem i natt. Veckan blir alltid lite kortare bara man får träffa nån av pojkarna om än bara för en stund.

Så ringde mamma för att höra om vi var hemma så nu har hon och Hasse suttit här och pratat en stund över en kopp kaffe. Det var riktigt bra att de kom för annars hade jag känt mej tvingad till att göra nåt nyttigt i kväll och efter stadsresan var jag lagom mör. Har inhandlat lite ingredienser till kakbak med kanske det blir nya tag i morgon kväll. Får så småningom börja tänka på Patriks fest. Det blir bara en liten en men hur som helst så ska det bakas och fejas en del. Kvällsstunderna är så korta så inte hinner eller orkar man riktigt mycket då så det blir att ta lite åt gången.

Gubben har inlett gräsklippningssäsongen och nu luktar det gott av nyklippt gräs. Ska gå ut och inspektera lite och gå en runda bland mina rabatter, det hör liksom till nu när det frodas för var dag som går. Härliga tider och med daglig dos av allergi medicin går utelivet som en dans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar