Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 29 maj 2011

Utställning vid Hagagränd


Patriks slutarbete som visats upp under helgen på skolans utställning av elevarbeten. Jag var själv dit i dag och det var en imponerande samling av arbeten.


Eriks skåp som är den första möbeln de gör efter smörknivar och skrinet!


Patrik vid sitt fina matsalsmöblemang.


Erik vid sitt självporträtt i Intarsia.


Så fick vi träffa en kär släkting som vi inte sett på länge och det var nästan det bästa på hela dagen. Patrik berättade om sina arbeten och förklarade hur maskinerna fungerade för en mycket intresserad Tor.
Jag fick återigen en plastpåse med akvarellböcker som varit min målarväns och det var som julafton när jag plockade fram 3 böcker av Lars Lerin. Ni som rör er i akvarellkretsar vet vad det betyder, nästan i jämförelse med ett diamantsmycke.
En dag kan faktiskt inte bli så mycket bättre skulle jag tro. Nu återstår strykning av skjortor så behöver jag inte börja med det när jag kommer från arbetet i morgon. Ska bli så roligt med dimission i morgon.
Sen avslutar jag förnöjt dagen för kroppen känns så där regntung och trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar