Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 31 maj 2011

Artesan 2011


Gårdagskvällen blev en högtidlig tillställning. Så länge sen vi föräldrar fått vara med på en skolavslutning och visst är det nåt särskilt med att sjunga Den blomstertid.
Längst fram hade treorna varsin egen tillverkad stol att sitta på och de kom tågandes in till gitarrmusik. Så var det de obligatoriska talen och sen betygsutdelning åt treorna som fick varsin ros på samma gång. Stipendie utdelning följde och Patrik var en av lyckligt lottade som fick.
Deras lärare avtackades som går i pension till julen.
Lägg märke till den fina träslipsen Patrik har. Treorna hade gjort varsin och det står Artesan -11 på den.


Lilian hade diktat åt alla treor och här läser hon för Patrik. Hur lugn och snäll han är men blir han orättvist behandlad hörs det minsann. Om hur bra reklam för skolan har gjort som fått lillabror till samma skola.


Lillabror Erik fick också ett stipendie utdelat till sej.

Avslutningar är alltid vemodiga och de här 3 åren har gått så otroligt fort. Pojkarna har blivit sammansvetsade av att bo och arbeta tillsammans och det var härliga syner när de efteråt gick och tog varann i hand och gratulerade. Bra att Erik har två år kvar för det är alltid roligt att komma till skolan även om jag gärna hade haft dem här hemma.

2 kommentarer:

  1. mommo e int så lite stolt hon heller härliga pojkar !!!

    SvaraRadera
  2. och moster ho ir å stolt! vilken stilig artesan!

    SvaraRadera