Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 1 juni 2011

Grillkväll


Firman bjöd på grillfest i kväll och efter en dag av regn och kyligt väder blev det uppehåll och t.o.m solen visade sej en stund. Nu hade kalaset blivit flyttad under tak för säkerhets skull och det blev en lyckad fest trots att vi var lite frusna i början.
Det bjöds på sallad med mozzarella,lufttorkad skinka och grillade netariner. Nötfile och en spansk korv som var med det godaste jag smakat i korvväg och grillade grönsaker. Tiramisu och kaffe till efterrätt. Stämningen var på topp och det är så otroligt bra att träffas och umgås på fritiden.
Nu är snart den första sommardagen till ända och jag kunde inte låta bli att ta en sväng ut med kameran. Dimman sänker sej över byggden och det vilar något trolskt över det hela.


Ett av våra äppelträd är precis fullt av blomknoppar och nu önskar jag så att vädret blir varmare så att humlorna törs ut på sina uppdrag.
Så skönt med resten av veckan ledigt och i morgon när jag är utvilad hoppas jag det finns massor av inspiration och vilja att ta itu med ett och annat. Vi ses då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar