Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 juni 2011

Ljuvliga söndag


De här fyra lediga dagarna jag haft har varit som en minisemester med guldkant. Det betyder att jag inte gjort nåt vettigt utan bara njutit och tagit dagen som den kommer. Jag tycker verkligt synd om den som inte kan släppa taget emellanåt och bara ta det lungt och samla kraft. Livet är ju så mycket mer än städa och måsten. Hela den här varma veckan har sådana göromål legat nere för jag vet att svalare dagar är på kommande och då kan man ta tag i skiten här inne.
Det viktigaste hos oss har varit att äta utomhus och använda grillen så mycket som möjligt. Mat kan smaka så mycket bättre ut i det fria. Sen har vi suttit uppe långt in på nätterna, ute naturligtvis. Ta vara på sommarnätterna, efter midsommar svänger det. Så har jag legat in de nya dynorna i trädgårdsgungan riktigt ordentligt så nu börjar de få fin form, det är också viktigt. Så har det gällt att hålla vätskeintaget något så när stabilt och ta sej i skuggan ibland. Så mycket mer behövs inte för att mina dagar ska bli fullpoängare.


Fick vara en sväng till Forsby för att hämta Erik som varit på spelövning inför den kommande midsommarkonserten. Läste ni Öt bra igår så såg ni att det var skrivit om dem och alla andra band som medverkar.

ORION
Blanda 5 stiliga Pedersörepojkar, 13 liter KorvGörans kebabsås, 3 dl saftiga gitarrsolon, 7 liter bra humor och massor av hår. Koka i en bubblande gryta på medelmåttlig värme. Servera med hög volym. Du har skapat hårdrockbandet Orion. Orion spelar melodisk hårdrock med inslag av trash, prog och 80-tals heavy metal. Därav det naturliga ljudet. Bandet bildades vintern 2007 och har med den slutliga uppsättningen spelat i 1,5 år. Orion består av: Samuel Johansson-sång, Sebastian Sundqvist-gitarr, Erik Söderman-gitarr, Jonathan Rastas-trummor, Emil Österlund-bas.
Kom med, svettas och låt håret flyga!
http://www.myspace.com/orionmetalmusic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar